Vonkajší rad 3113, 926 01 Sereď

Otváracie hodiny Po-So 10:00-23:00 Ne zatvorené. Objednávky prijímame do 22:30.

Objednávajte na tel. č.

+421 949 211 588

Objednávajte na tel. č.

+421 949 211 588

Ahojte! Dovoľte, aby som sa Vám predstavil.

Moje meno je Martin Sviba,

mám 42 rokov a pochádzam z malého mesta Hlohovec. Posledných 19 rokov žijem v Anglicku a tu sa to všetko aj začalo. Hľadal som, spôsob ako si vyplniť voľný čas  a ako zabiť nudu. Keďže som mäsožravec 🙈 a baví ma varenie, tak som skúsil BBQ, čo je mimochodom v UK dosť populárne. Po niekoľkých pokusoch som dospel ktomu, že potrebujem údiareň.  Tak sme sa s bratom pustili do výroby mojej prvej údiarne. Pokus dopadol na výbornú a hneď som skúšal nové veci. Samozrejme udiaren mi už nestačila, tak som si kúpil svoju prvú profesionálnu BBQ údiaren a hneď sa začalo dariť. Trúfol so si aj na svoje prvé preteky v BBQ a výsledok ma potešil😉. Pretekov pribúdalo a samozrejme začali pribúdať aj ocenenia a umiestnenia na predných miestach. Stál som sa Brand Ambasádorom pre Monolith Bbq pre Anglicko a v súčasnej dobe už aj pre Slovensko.

K pretekom patrila aj voľná súťaž,  kde som sa rozhodol že spravím pizzu. A tu to všetko začalo naberať na obrátkach🤔. Pizza sa mi tak zapáčila,  že som sa jej začal venovať čoraz častejšie a častejšie,  až som pri nej zostal dodnes. Začal som experimentovať,  skúšať a upravovať recepty na pizza cesto. Mojej partnerke chutila čoraz viac a viac, tak som skúsil osloviť a ponúknuť aj známych a susedov a dostal som pochvalu, čo má nakoplo ešte viac k tomu, aby som sa začal zdokonaľovať. Poviem Vám, bolo to minimálne 100 kíl cesta, ktoré skončili v odpade. No ale snaha a výdrž sa oplatila. Zúčastnil som sa na amatérskych pizza pretekoch v Anglicku, kde som sa umiestnil na spoločnom 3.mieste zo 198 pizza kuchárov. A tu začína moja ďalšia etapa života, kde mi začali ponúkať spoluprácu známe firmy v oblasti BBQ a Pizze. 

Začal som točiť krátke videa pre tieto firmy, kde som propagujem ich produkty. Začal som používať originál Taliansku múku, a stál som sa Brand Ambasádarom pre Anglickú firmu Salvo1968ltd.,kde reprezentujem talianskú múku Molino Dallagiovanna. Mal som tú česť sa zúčastniť pizza kurzu u niekoľkonásobneho majstra sveta v pizze  Marca Fusa. Začal som sa zúčastňovať rôznych food festivaloch, kde som robieval demo ukážky z prípravy cesta a výroby pizze.  Zúčastnil som sa najväčších festivalov, ktoré sa v Anglicku uskutočňujú. Toto spustilo vlnu spolupráce, ktorá mi bola ponúknutá z  viacerých strán. Začal som vykonávať pizza kurzy, ktoré majú veľký úspech. A preto som sa rozhodol, že z týmito kurzami začnem aj v rodnej krajine, na Slovensku. A tak som aj urobil. Uskutočnilo sa niekoľko kurzov a samozrejme aj BBQ kurzov, ktoré mali veľký úspech a preto som sa rozhodol, že v tom budem pokračovať aj naďalej. 

 

Teší ma, že ste to dočítali až sem a verím že  Vás nesklamem.

Prihláste sa na kurz

Termín kurzu je 21. 7. 2024 od 10:00 – 18:00. Cena kurzu je 220€ s DPH na osobu. Strava, pitie zabezpečené.
Prihláste sa do kurzu pomocou formuláru alebo priamo telefonicky na čísle +421 918 500 810.

Kde nás nájdete a ako nás kontaktujete ?

Radi Vám zodpovieme všetky otázky a budeme vďační za všetky pripomienky a návrhy.

Naša adresa

Vonkajší rad 3113, 926 01 Sereď

Náš telefón

+4‍21 94‍9 21‍1 588

Náš e-mail

info@lamiasered.sk

From ♡ by HOBERTO